دانشمندی که با مخمر ۴۵۰۰ ساله نان پخت

دانشمندی که با مخمر ۴۵۰۰ ساله نان پخت

نان تا حدودی سبک بود و عطر و بویی باورنکردنی داشت، به راحتی می‌شد تفاوت را احساس کرد، حتی اگر از طرفداران نان هم نباشید، باز هم می‌توان چنین تفاوتی را دریافت، این اتفاق به شدت هیجان انگیز است و من به خاطر این موفقیت شگفت زده و احساساتی شده ام.
برچسب ها :

دانشمندی

درصورتی که مطلب مغایر با قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد از طریق صفحه تماس با ما گزارش دهید.
در صورت ناقص بودن مطلب روی منبع کلیک کنید و مطلب را بصورت کامل بخوانید.


گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است و تمام فرآیند جمع آوری اخبار به صورت خودکار انجام می گیرد. مسئولیت صحت محتوای این خبر بر عهده خبرگزاری منبع و منتشر کننده آن است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

روی خط خبر

پربحث ترین ها

دوستان ما